Føler du dig stresset, er tingene lidt op ad bakke, eller keder du dig, og har brug for noget at holde dine hænder i gang med? Eller er du bare ude efter den nyeste trend? Vi har et bredt udvalg af squishies – alt fra en squishy formet som en enhjørning til en squishy formet som en donut! Shop en squishy til dit barn eller til dig selv online på Glitter.dk! Med en squishy i håndtasken, rygsækken eller lommen har du altid en blød ven med dig, som du kan klemme på, uanset om du er i skole eller på kontoret. Vores squishies sætter du nemt fast i din yndlings accessory ved hjælp af en nøglering.

På Glitter.dk finder du også stress buddies formede som søde små figurer, som appellerer til alle aldre – perfekt at give i gave eller at samle på selv.

Vores slow rising squishies er lavet i et let skummateriale, som formes i hånden, og langsomt genvinder sin form igen, efter man slipper grebet. Klem og tryk så meget du vil, din squishy får altid sin naturlige form igen efter du har givet den kærlighed.