Oplev Zanzlöza Smycken, Aurie og Professional by Marre og Marcella på Glitter.dk. Vores premium varemærker er rettet mod den modebevidste forbruger, som sætter pris på produkter med høj kvalitet til gode priser.

Zanzlöza Smycken tilbyder modebevidste kunder unikke og personlige smykker med et twist. I Zanzlözas smykkekollektion finder du blandt andet farverige halskæder, armbånd og øreringe med sydlandsk inspiration i eksklusive materialer.

Aurie er en unik kollektion af smykker og accessories som hylder skandinavisk minimalisme. I kollektionen finder du stilrene armbånd, fantastiske halskæder og elegante ringe i tidløst design lavet i unikke materialer som ægte sølv, guldbelægning og ædelsten. Aurie tilbyder også elegante accessories, som punge og handsker i ægte læder samt halstørklæder i det blødeste kashmir.

Blandt Glitters premium varemærker finder du også kollektionen med professionelle hårprodukter som er fremstillet i samarbejde med kendisfrisørerne Marre og Marcella. Med unikt design og nogle udvalgte materialer, er produkterne lavet for at give dig en salonfølelse hver dag. Med hårværktøj fra Professional serien slipper du for dårlige hårdage, og du kan nemt lave smukke frisurer. Brug bølgeklemmerne for at lave smukke bølger i håret inden festen, lav en håropsætning med hårnåle som er skabt til at sidde hele dagen, eller børst håret med frisørernes favorit, Detangle Boar Brush, som skånsomt reder dit hår ud, og gør det blødt og glansfuldt. Vi lover at du finder dine nye favoritter hos os, uanset hårtype.

Shop smykker, accessories og hårprodukter fra vores premium varemærker online på Glitter.dk!