PERSONDATA OG COOKIES

Danske Glitter ApS værner om din integritet og tilstræber at beskytte dine persondata på bedste vis. Det er Glitters målsætning at følge alle til enhver tid gældende love og regler om persondatabeskyttelse.

Glitter er dataansvarlig for behandlingen af de persondata, du som kunde afgiver til Glitter.

Glitter behandler dels de oplysninger, du som kunde selv giver til Glitter, f.eks. kontaktoplysninger og CPR-nr., samt oplysninger, som Glitter eller dennes samarbejdspartnere indsamler andetsteds, f.eks. adresseoplysninger og opdaterede kontaktoplysninger samt købshistorik, som registreres i forbindelse med dine køb. I forbindelse med dit køb kontrollerer vi dine oplysninger i folkeregisteret.

Glitter behandler persondata, du som kunde giver til Glitter, for at kunne administrere din ordre og din leverance.  Dine persondata kan tilmed anvendes til identifikation, administration og statistik.  Hvis du særskilt har givet dit samtykke til det, kan dine oplysninger også blive anvendt til direkte markedsføring.

Glitters behandling af dine persondata kan også indebære samkøring, både i og uden for EU, med andre registre, og at dine persondata overføres til andre firmaer inden for Glitter-koncernen. Persondata vil tillige blive overført til vores samarbejdspartnere med henblik på at administrere dit køb, f.eks. transportfirmaer og Dibs Payment Services.

Du har ifølge persondataloven som kunde ret til at få oplysninger om de persondata, vi behandler om dig som kunde, uanset hvordan de indsamles. Hvis du ønsker disse oplysninger, skal du indsende en anmodning til Glitter. Når du har modtaget de ønskede oplysninger, har du ikke krav på ny meddelelse herom før 6 måneder efter sidste meddelelse, medmindre du kan godtgøre en særlig interesse i dette. Hvis persondata behandles i strid med persondataloven, har du som kunde ret til at anmode om berigtigelse, blokering eller sletning af dine data.

På Webstedet anvender vi cookies. Cookies er små tekstfiler, der lagres på brugerens computer og giver mulighed for at følge den dennes ageren på Webstedet. Der findes flere  typer cookies, bl.a. følgende: 1) en permanent cookie, som lagres på brugerens computer i en bestemt periode, og 2) en sessioncookie, som lagres tilfældigt i computerens hukommelse alene i den periode, hvor brugeren er inde på en webside. Sessioncookies slettes, når du lukker din webbrowser.

Vi anvender cookies for at forbedre Webstedet for brugeren, f.eks. tilpasse Webstedet til brugerens behov, valg og interesser, hjælpe dig med at holde styr på, hvilke varer, du har lagt i indkøbskurven og tilpasse vores tjenester, samt til brug for retargeting og målrettet markedsføring, således at du får vist de reklamer, der er relevante for dig.

Ved at godkende Betingelserne og anvende vores Websted giver du dit samtykke til brug af cookies, uanset hvad der måtte være anført i disse Købsbetingelser. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du blokere for cookies i browserens sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille browseren sådan, at du får et spørgsmål hver gang vores Websted forsøger at placere en cookie på din computer. Tidligere lagrede cookies kan også slettes via browseren, jf. browserens hjælpesider herom. Du kan endvidere til enhver tid slette cookies manuelt på din harddisk. Du kan på dette link læse en vejledning om, hvordan du sletter eller blokerer cookies på de mest anvendte browsere: http://minecookies.org/cookiehandtering/