Vi mødte frisør-duoen, Marre og Marcella fra den populære kendissalon Bangs, for at høre om teamfølelser, hvordan man får drømmehåret, og det nye samarbejde med Glitter som resulterede i den luksuriøse hår kollektion Professional.

Det var ca. et år siden top frisørerne Marre og Marcella, som har klippet et væld af kendisser, indledte deres samarbejde med Glitter. Og deres ambition er høj. -Vi testede Glitters produkter og var vilde med dem. Vi ville lave noget professionelt og mere eksklusivt til kunden. Vi har sammen udviklet og udvalgt nogle professionelle produkter som vi mener er noget helt særligt. De er i god kvalitet som kommer til at hjælpe både folk derhjemme, og frisører i branchen, forklarer Marre engageret. Serien Professional skal forbedre og forenkle hår-rutinerne derhjemme. Alle hårkamme er desuden i karbon, så de er anti-statiske og utroligt resistente. Parret fuldender hinandens sætninger, når de snakker, imens Marcella stryger sin mand kærligt på armen. Det er svært at undgå at se at de her to trives godt sammen, både dag og nat. Marre og Marcella mødte hinande og ikke helt uventet på en - salon! Det sagde klik omgående og alt faldt på plads fra starten af. Nu deler de salon, hjem, børn og drømme. -Vi kan godt lide at arbejde sammen. Det er jo egentlig det som er vores kerne, at vi elsker at være sammen. Vi satser på at være en duo, siger Marre. 

Men hvilke er favoritterne fra den nye Professional kollektion? -Den store runde Detangle Boar Brush, jeg elsker den! Den er så funktionel og kan anvendes i alle typer af hår. Den føles luksuriøs at have i hånden og den er let, siger Marre entusiastisk med overbevisende fagter. -Og den børster håret på en anderledes måde end andre børster gør, men man får ikke ondt af den. Jeg kan kun børste håret med den her nu og jeg har prøvet mange andre hårbørster, fortsætter Marcella. Men hvad skal et helt almindeligt menneske, som i gennemsnittet har 364 dårlige hårdage om året, gøre i de tre korte minutter man har på badevæ- relset om morgenen? -Børst håret bagud med en Detangle Boar Brush og opsæt håret i en hestehale. Indsæt en Volumizing Ponytail Tool. Det tager to minutter, men det ser ud som om at du har en rigtig fyldig hestehale, og det er tilmed en stil du også kan gå i byen med. Man anvender den her hårbørste for at få glansfyldt hår. Uanset om håret er nyvasket eller ikke, så er det godt at få lidt glans eller lidt naturligt fedt fra håret, når man laver en hestehale. Lidt hårspray og så er man klar! Marre og Marcella deler ud af gode tips og tricks mens de bakker hinanden op. Kærlighed, drømmehår og kreativitet. Tænk hvis alt i livet føltes ligeså naturligt, som det gør for det her powerpar.

”Disse styling-spænder har et godt stærkt greb og efterlader ingen mærker i håret. Og de ser cool ud!”

”Et håndklæde med høj absorbering og uden en hård overflade i stoffet – Håret føles blødere! Praktisk med en knap, og man ser lidt godt ud imens håret tørrer.”

”En hård og god klemme som deler håret perfekt!”

 

”Det her er en all in one! Formen på piggene fanger håret perfekt, pindekammen er rigtig god til toupering!”

”Dette er et hårredskab som former håret og krøller. Nålene er riflede og bliver på plads hele dagen eller aftenen.”

Kendisfrisørernes tips