We guide you to the perfect hairstyle!

TUTORIALS

7 varer
 1. Wavy hair crown
  Wavy hair crown

  Skab en fantastisk frisure med volumen ved hjælp af vores vomlumenpuder og et glitrende hårbånd! For at få ekstra volumen anbefaler vi, at du starter med at toupere det øverste af dit hår, og derefter lægger en af vores volumenpuder på, som giver ekstra effekt. Det eneste du behøver at gøre bagefter er at tage dit yndlingshårbånd på, og vikle nogle små hårlokker rundt for at skjule hårbåndet bagtil og voilá – looket er færdigt! Nemmere bliver det ikke. Det bedste ved denne frisure, er at du også kan vælge at vikle hele håret ind i hårbåndet, for at skabe en helt anden frisure, som er et super hit til festen, brylluppet eller gallaen. Vores volumenpuder leveres i 2-pack med forskellige størrelser, så du selv kan vælge hvilken volumen, som passer bedst til dig.

  Vis mig

 2. Pinned up do
  Pinned up do

  Denne frisure kan man forestille sig er avanceret, men med vores skridt for skridt guide kommer du til at se, hvor nem og smidig den faktisk er! Med vores smarte volumenpuder, som leveres i en 2-pack med forskellige størrelser, får du nemt mere volumen i håret. Læg puden under det øverste hår, og saml håret i en elastik. Det eneste du mere skal gøre for at få frisuren til at sidde, er at sætte nogle hårnåle fast i hårtotterne på siden. Vi har et bredt udvalg af hårnåle i forskellige størrelser og farver, for at de skal passe perfekt til dit hår. Denne frisure kan hurtigt og nemt pifte dit hår op på en trist og grå hverdag. Vil du have lidt ekstra sparkle, så anbefaler vi at tilføje noget af vores hårskimmer, som du kommer i ved et tryk, som findes i to forskellige farver. Nu er du klar til fest!

  Vis mig

 3. The perfect ponytail
  The perfect ponytail

  Pift din hestehale op med vores patenterede volumeværktøj, som selvfølgelig også passer perfekt til øvrige opsætninger og stylinger. Med nogle nemme skridt skaber du en fyldig og smuk hestehale. Vores Ponytail tool findes i to forskellige størrelser – en til ekstra tykt hår, og en til normalt hår, så du garanteret kan finde din favorit! På denne side finder du inspiration til at skabe en fyldigere og større hestehale, som er både flot til hverdag og fest. Endelig kan du glemme alt om toupering, og lave en perfekt hestehale på et minut. For at lave denne frisure skal du blot bruge vores Ponytail tool og hårelastikker! Se vores step-by-step guide længere nede.

  Vis mig

 4. The French twist
  The French twist

  Lav en klassisk fransk twist frisure som passer til alle årets fester og bryllup. Med hjælp af vores French Twist værktøj laver du frisuren med fire enkle skridt. Placer dit hår lodret i værktøjet (det skal se ud som en hestehale). Træk værktøjet ned til enden af din hestehale, og rul derefter dit hår lodret ind mod dit hoved. Brug pinden til at holde værktøjet på plads, og din frisure er klar. Lad kreativiteten flyve og dekorer din franske twist med en hårkam med simili eller udsmyk efter din personlige stil. All done – ready to party.

  Se vores step by step video længere nede.

  Vis mig

 5. Changing colours
  Changing colours

  Med midlertidig hårfarve kan du nemt lave et nyt look hver dag! På denne side finder du inspiration til hvordan du skaber liv i din frisure med vores midlertidige hårfarve. Glitters farvede hårspray findes i flere forskellige kulører, og kommer i en slank sprayflaske. Kun fantasien sætter grænser! Hårfarven kan nemt vaskes væk med shampoo. Se vores step-by-step video længere nede, og se hvordan du nemt skaber et trendy look med Glitters hårspray med farve! A new day is a new colour.

  Vis mig

 6. The decorated updo
  The decorated updo

  At lave en håropsætning, brudeopsætning eller en fin festfrisure behøver ikke at være svært. På denne side finder du inspiration og instruktioner til hvordan du nemt laver en smuk håropsætning. Med vores topsy tail, som findes i to forskellige størrelser, og med vores hårnåle skaber du en enkel og dekoreret updo. For at skabe en mere festlig opsætning med lidt ekstra glamour, anbefaler vi at komme et af vores glitrende hårbånd eller vores hårskimmer i frisuren. Bliv inspireret og lav en håropsætning, som passer præcis til dig med hjælp af instruktionsvideoen nedenfor.

  Vis mig

 7. Loop tool box tutorial
  Loop tool box tutorial

  At lave en avanceret frisurer har aldrig været lettere. Uanset om du vil have en fletning eller en knold, så finder du alt du skal bruge i vores Loop Tool Box. Æsken er designet med teksten ”Life’s too short to have boring hair”, og indeholder to loop-tool redskaber i to forskellige størrelser, hårnåle, silikoneelastikker samt inspiration til hvordan du kan lave forskellige frisurer, som passer til både hverdag og fest. Med disse magiske hårprodukter fikser du dit hår i en fart! På denne side finder du inspiration til seks forskellige frisurer, hvor du også har muligheden for at købe din helt egen Loop Tool Box.

  Vis mig