Arbejd hos Glitter

Glitter er en af de førende modekæder inden for smykker og accessories i Nordeuropa. Størstedelen af os arbejder i en af vores ca. 165 butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland. På vores servicekontor, i det centrale Stockholm, findes funktioner som indkøb, marketing, e-com, IT, butiksledelse, styring, etablering og HR. I Söderköping findes vores lager, logistik og økonomiadministration. Vil du arbejde i et inspirerende miljø sammen med passionerede, dygtige og spændende mennesker? Så skal du straks tage et kig på vores ledige stillinger.

Ledige stillinger
Udvikling og karriere

Vi vil se vores medarbejdere vokse og udvikle sig sammen med os! Derfor satser vi meget på, at tidlige, interne uddannelser giver vores medarbejdere muligheden for at tage stort ansvar. Vi lytter, coacher, og giver daglig feedback, og så snart der opstår en mulighed, internrekruterer vi vores ledige chefsstillinger. Vi har mange gode historier om hvordan medarbejdere, som har startet som deltidsmedarbejder, på blot få år har udviklet sig til, at blive vellykket butikschefer.

For at finde nye talenter og få nye idéer, samtidigt med at dele vores kundskab, har vi forskellige samarbejde med skoler, og hvert år tager vi praktikanter ind - både i butikkerne og på kontoret. 

Lighed og mangfoldighed

Hos Glitter skal alle have samme muligheder og forudsætninger - uanset køn, oprindelse, trosopfattelse, sexuel orientering og handicap. I vores rekruteringer arbejder vi aktivt, for at de skal være diskrimineringsfrie. Gennem systematisk arbejde med interne udannelser, sikkerhed, obligatoriske medarbejdersamtaler og Glitters annonyme medarbejderundersøgelse, gennemgår vi regelmæssigt vores arbejdesmiljø på vore arbejdspladser.

Når du søger en ledig stilling

Når du søger en ledig stilling hos os, får du et svar, som takker for din ansøgning. Hvis du bliver valgt til at komme til samtale, hører du fra os under ansøgningstiden, eller kort derefter. Du skal være fyldt 18 år for at arbejde hos os. Om du ikke finder en ledig stilling, som matcher din profil, kan du sætte dig op til kommende ledige stillinger, ved at registrere dig  her.