TILFREDSHEDSGARANTI 

Glitter tilbyder altid 30 dages åbent køb ved fremvisning af kvittering, med undtagelse af salgsprodukter (returret på 14 dage gælder for salgsprodukter i webshop)

Vi arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af vores produkter. Hvis en vare er beskadiget eller hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så bytter vi eller giver dig pengene tilbage.

Hos Glitter, sætter vi pris på din feedback og bruger dem til at forbedre.

PS. Du ved vel, at vi kan hjælpe dig med at forlænge eller forkorte smykker, lave øreringe om til clips og meget mere?

KVALITET OG MILJØ

Vi sætter høje standarder for vores leverandører, vores målsætning er at sikre, at du som kunde føler dig tryg, når du køber Glitters produkter. Vores leverandører er forpligtet til at overholde vores krav som for eksempel nikkel, holdbarhed, funktion og farvesmitte.

Glitter følger EU-regler i REACH-forordningen med hensyn til farlige og forbudte stoffer i vore produkter.

KVALITETSKONTROL

I tillæg til, at vores leverandører gennemføre forskellige tests, så har vi også vores egen kvalitetskontrol, hvor vi tester produkterne, så de opfylder de krav, vi har sat for vores leverandører. Vi bruger blandt andet røntgen for at sikre kvaliteten af produkterne. Hvis du har spørgsmål om kvalitetskontrol, er du velkommen til at kontakte vores kvalitetsafdeling på [email protected]

SMYKKEPLEJE 

Mode-smykker holder sig flottest og længere, hvis de opbevares i tørt og mørkt sted, undgå derfor at de kommer i kontakt med vand, parfume, creme og hårspray. En virkelig nyttigvaneer derforaltid at tage dine ringe af, når du vasker dine hænder. Lad parfume, hårspray og lotion tørre, før du tager dine smykker på igen.